Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ανοίγουν οι δρόμοι Τρίτση-Σητείας στο Πάτημα Χαλανδρίου για να ξανακλείσουν πάλι σε λίγο για νέα έργα που μπορούσαν και έπρεπε να γίνουν τώρα με πολύ μικρότερο κόστος.


Εμείς χαιρετίσαμε την διάνοιξη των βασικών δρόμων του Πατήματος Χαλανδρίου  που θα δώσουν ανάσα στο κυκλοφοριακό. Βέβαια για χρόνια γκρινιάζαμε για την μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή της μελέτης ,άλλα τέλος καλό όλα καλά.
Στην συνάντηση του Νίκου Πανταζή με τον Δήμαρχο και την ηγεσία της τεχνικής υπηρεσίας συζητήθηκε η σύνδεση  των δρόμων με τον αγωγό αποχέτευσης πριν την ασφαλτόστρωση των δρόμων και ο Δήμαρχος συμφώνησε. Δυστυχώς όμως οι δρόμοι ασφαλτοστρώνονται χωρίς την σύνδεση που αφορούσε αγωγούς (120) μέτρων και πολύ μικρό κόστος κατασκευής που θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο όταν θα ξανασκαφτεί η άσφαλτος για να περάσουν ο αγωγοί με νέα μελέτη και νέα εργολαβία.
Αυτό  είναι για μα κακοδιαχείριση, είναι σπατάλη δημόσιου χρήματος.
Άλλα τι να περιμένει από μια Τεχνική Υπηρεσία που έχει παροπλισμένα τα δύο πιο έμπειρα στελέχη της τον Μπαμπανιώτη και τον Πατεράκη και σε καθεστώς υπολειτουργίας και άλλα αξιόλογα στελέχη.
Περιμένουμε όμως από τον δήμαρχο να αλλάξει την κατάσταση.

Το ηγετικό σχήμα στην τεχνική Υπηρεσία αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και οι άμεσες αλλαγές σε πρόσωπα είναι επιβεβλημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.