Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μας κοροϊδεύουν γνωρίζανε από Φεβρουάριο του 2012 για την μετακίνηση των τσιγγάνων στο γήπεδο του Απόλλωνα και δεν κάνανε τίποτα .

Εδώ θέλουν να βάλουν τους τσιγγάνους


Είναι πλέον επικίνδυνοι. 
Με ψέματα προσπαθούν να αποφύγουν την οργή των κατοίκων του Κάτω Χαλανδρίου
Να παραιτηθεί αμέσως η αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου   και η διευθύντρια ως αποκλειστικοί  υπεύθυνοι  της επιλογής του γηπέδου του Απόλλωνα από την αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Αναφερθήκαμε επανειλημμένα στην αδυναμία της ηγεσίας της Τεχνικής Υπηρεσίας να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα της πόλης.
Με μια σειρά θεμάτων αναδείξαμε αυτή την αδυναμία και θα συνεχίσουμε αμέσως μετά την αντιμετώπιση του προβλήματος της μεταστέγασης του Καταυλισμού των τσιγγάνων .
Είχαμε επιστήσει στην αντιδήμαρχο και στην διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών εγγράφως και με συνάντηση στα γραφεία τους την ανάγκη θωράκισης του Αθλητικού χώρου του γηπέδου του Απόλλωνα στην Λευκωσίας για να σταματήσει κάθε είδους κίνδυνο απώλειας αυτού του χώρου αφού ήδη είχε κινδυνεύσει με το Υπουργείο Οικονομικών και πρόσφατα δόθηκε για πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ στο Ταμείο πώλησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου τότε εμείς δεν γνωρίζαμε ότι συζητήθηκε  και η μεταστέγασης των τσιγγάνων εκεί, ενώ εκείνοι το ήξεραν και το απέκρυψαν
Προτείναμε  από τότε την αναθεώρηση του Γ.Π.Σ για να χαρακτηριστεί ο χώρος και πάλι Αθλητικός όπως ήταν πριν την τροποποίηση Βουλγαράκη το 1993 για την οποία κανείς δεν απολογήθηκε ακόμη.
Δυστυχώς δεν μας άκουσε και θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί δεν το έκανε όταν γνώριζε ότι επίκειται άμεσος  κίνδυνος ορισμού του γηπέδου σαν χώρο μεταστέγασης, λόγω της συμμετοχής στην επιτροπή της Αποκεντρωμένης επιλογής των χώρων αυτών της Υπαλλήλου του Δήμου μηχανικού Νότα Κατερίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.