Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η αλήθεια είναι μοναδική.Κάποιοι γνωστοί δημιούργησαν τα γνωστά προβλήματα στο Χαλάνδρι και κάποιοι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουν. Εγινε και στο Χαλάνδρι ότι έγινε σε Εθνικό επίπεδο.Οι μέτριοι μας οδηγούν στην καταστροφή και ρίχνουν την ευθύνη σε μας.


Διαβάζω  τελευταία με αφορμή τον Καταυλισμό των τσιγγάνων δημοσιεύματα για το Πεύκο Πολίτη ,το Νομισματοκοπείο το γήπεδο του Απόλλωνα και από ανθρώπους  όπως ο Νταβίας που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα και όλο το διάστημα δημαρχίας Παττακού ήσαν στην ηγετική ομάδα και αντιδήμαρχος αρμόδιος για όλα αυτά που αποδίδει στους άλλους.
●Εμείς ρωτάμε η περιοχή Νομισματοκοπείου που βρίσκεται και το γήπεδο του Απόλλωνα στην πολεοδομική ενότητα (10)πότε αποχαρακτηρίσθηκε;
●Ο καθορισμός κοινόχρηστου πρασίνου σε απόσταση (250) από τα νεκροταφεία  με ποιον δήμαρχο έγινε;
Γιατί σαν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και δεξί χέρι του Παττακού  δεν έβαλε στο σχέδιο το Πεύκο Πολίτη στα 12 χρόνια της θητείας
●Η τροποποίηση των χρήσεων γης στα οικοδομικά τετράγωνα επί του βασικού οδικού δικτύου πότε έγινε;
●Ο χώρος του γηπέδου του Απόλλωνα είναι στο σχέδιο και από πότε;
●Πως χαρακτηρίζεται ο συγκεκριμένο χώρος Κοινόχρηστος  ή  Αθλητικός;
●Ποιος  αποφάσισε την τροποποίηση Παπαδόπουλου το (95)που έδωσε το δικαίωμα στο Ζαφειρόπουλο να διαπραγματευθεί την κατασκευή του Υπουργείου στο γήπεδο του Απόλλωνα και γιατί δεν συζητήθηκε ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο.
●Δεν είναι καλύτερα που η Ελευθέρα Πεντέλης είναι (30) μέτρα και το Μετρό υπόγειο.
●Θα ήταν καλύτερα να την αφήναμε (120)μέτρα και το Μετρό να  γινόταν σε όρυγμα που θα χώριζε την πόλη στα δύο όπως υποστήριζε και ο ίδιος τότε .
Εμείς σαν παράταξη κάναμε δημόσια την τοποθέτηση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και επιχειρηματολογήσαμε για να την στηρίξουμε, ποια άλλη παράταξη το έκανε;
 Ήμασταν ευγενικοί στην απόδοση ευθυνών και ίσως είναι λάθος να κρύβουμε εκείνους που μπορούσαν και δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της πόλης.
Πιστεύω ότι τότε κάποιοι μπορούσαν ενώ σήμερα δυστυχώς η διοίκηση Κουράση και να θέλει δεν μπορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.