Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το Κάτω Χαλάνδρι στο επίκεντρο της πόλης. Το θηρίο που βρυχάται


Η μεγαλύτερη περιοχή του Χαλανδρίου παίρνει την λύση των προβλημάτων στα χέρια της.
Έχουμε την μετακίνηση τσιγγάνων, την μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα και την άνοδο στην Α’Κατηγορία στο ποδόσφαιρο μετά την μεγάλη νίκη επί του Παραδείσου και την αργοπορία στην ένταξη του σχεδίου για το Πεύκο Πολίτη.
Το «Χαλάνδρι - Νίκος Πανταζής» το Σάββατο με πολυπληθή αντιπροσωπεία μελών του με επικεφαλής τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων του Συνδυασμού Αθανάσιο Μακρή  ενημέρωσε με ανακοίνωση και αφισοκόλληση τους κατοίκους πόρτα –πόρτα για την εξέλιξη στην μετακίνηση των τσιγγάνων και για την πρόταση του Συνδυασμού .Το απόγευμα τα στελέχη του Συνδυασμού στο Κάτω Χαλάνδρι με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης Σιδέρη Γεωργίου παρακολούθησαν τον Αγώνα του Απόλλωνα και χειροκρότησαν την μεγάλη νίκη.
Σήμερα Κυριακή ο Νίκος Πανταζής έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της επιτροπής αγώνα για την ένταξη κ. Λίτσας Βεντούρη συναντήθηκε με κατοίκους του Κάτω Χαλανδρίου  που  ενδιαφέρονται για την ένταξη και τους ενημέρωσε για την πορεία της ένταξης που καθυστερεί πάλι αδικαιολόγητα και αποφασίσθηκε η παρουσία των κατοίκων στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Οχι άλλα  λόγια Μιλάμε με έργα και δράση
 Όλοι  μαζί μπορούμε να δίνουμε λύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.