Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αγαπητοί Πλατεία -Αγγελε .Εχουμε στρατηγική και θέσεις που τις δημοσιοποιούμε.Δεν αρνηθήκαμε τον διάλογο,αλλα τους χρησμένους και τους υπαλλήλους που κατα διαστήματα προσπαθούν να μας επιβαλλουν.


Εμείς δεν υποστηρίξαμε ποτέ ότι τα ξέρουμε όλα. Δουλεύουμε όμως μεθοδικά δεν έχουμε χάσει ούτε ένα στέλεχος τα τελευταία χρόνια και δεν παίρνουμε θέση για κανένα θέμα χωρίς να το εντάσσουμε στην στρατηγική της πόλης που επιθυμούμε .Είμαι σίγουρος ότι σύντομα η δυναμική μας θα γίνει εμφανής ευρύτερα γιατί απλά είμαστε από τους λίγους που δουλεύουμε μεθοδικά από τώρα για το Χαλάνδρι που οραματιζόμαστε.
Για την πρόταση μας για την Αναθεώρηση μιλάμε για το γήπεδο του Απόλλωνα για την Υπηρεσία Καθαριότητας,για τις χρήσεις γης στο  Κέντρο,για την ένταξη των 150 μέτρων στο νεκροταφείο ταυτόχρονα .Μιλάμε δηλ.για την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων της πόλης.
Κάνουμε πρόταση για μερική αναθεώρηση γιατί είμαστε σίγουροι ότι η διοίκηση Κουράση δεν μπορεί να προχωρήσει με την συνολική.Απόδειξη ότι ξεκίνησε το 2005 και έχουμε 2013
Άλλωστε την τοποθέτηση την έχεις ηχογραφημένη.
Δεν αναφέρθηκες όμως στο  γεγονός ότι μόνο εμείς είχαμε πρόταση.
 Η δημοσίευση της Πλατείας για την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους Τσιγγάνους στην οποία κρίναμε ότι πρέπει να σχολιάσουμε
 http://stinplatia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.