Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΣΟΚ.Ηταν νέος ,αθλητής και δικός μας του Γυμναστικού για δύο χρόνια


ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Γραμματικόπουλος


Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Τμήματος Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου εκφράζουν την οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια του Νίκου Γραμματόπουλου, παίκτη της ομάδας του Παπάγου, ο οποίος για 2 χρονιές, 2010-2011 και 2011-2012, ήταν μέλος της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου μας. Ο Νίκος, πάντα ευγενικός, συνεπής, αγαπητός από όλους, ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας που κατάφεραν να την ανεβάσουν δυο κατηγορίες, στην Α ΕΣΚΑ και στην Γ Εθνική. Η απώλειά του, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μόλις στα 27 χρόνια του, έρχεται μετά ένα χρόνο από την αντίστοιχη απώλεια του Δημήτρη Κορώνη και μας γεμίζει με θλίψη. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας θα παρευρεθούν στην κηδεία του Νίκου σήμερα στις 15.30 στο Κοιμητήριο της Καισαριανής.
Καλό ταξίδι Νίκο.



Πενθεί η αθλητική δημοσιογραφία αλλά και ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος καθώς και η οικογένειά του ΑΣ Παπάγου από τον τραγικό θάνατο του 27χρονου μπασκετμπολίστα Νίκου Γραμματικόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Παπάγου αναφέρει:

"Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ νιώθει μεγάλη θλίψη για τον θάνατο του καλαθοσφαιριστή της αντρικής μας ομάδας Νίκου Γραμματόπουλου (27 ετών). Ο Νίκος "έφυγε" τα ξημερώματα της Τρίτης (07/05) σε τροχαίο με τη μηχανή του στη Λ. Χαμοστέρνας.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.