Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συνάντηση Νίκου Πανταζή και κατοίκων για τους τσιγγάνους


Συνάντηση με τους κατοίκους του Κάτω Χαλανδρίου
Ο Νίκος Πανταζής συναντήθηκε χθες έπειτα από πρόσκληση με τους κατοίκους της περιοχής Λευκωσίας, που προβλέπεται ως χώρο μετακίνησης  και της  Ίριδος που βρίσκεται ο Καταυλισμός και συζήτησε λύσεις του προβλήματος της μετακίνησης των τσιγγάνων. Την ίδια στιγμή και ενώ η ώρα ήταν προχωρημένη οι τσιγγάνοι έχοντας στα ύψη την Μουσική διασκέδαζαν. Αν και το γήπεδο  του Απόλλωνα δεν είναι στην γειτονιά του Καταυλισμό η ηχορύπανση ήταν ανυπόφορη. Όλοι σκεφτήκαμε τι τραβάνε οι γείτονες του Καταυλισμού σαράντα χρόνια. Η ηχορύπανση είναι βέβαια ένα από τα δεινά της συγκατοίκησης με τους τσιγγάνους.
Ο Νίκος Πανταζής διαβεβαίωσε τους κατοίκους γείτονες των τσιγγάνων  της  Ίριδος ότι η απόφαση μιλάει καθαρά για μετακίνηση όλων των  τσιγγάνων. Συνεπώς αν γίνει  Κατεδάφιση ο Καταυλισμός τελειώνει στο σύνολο του και όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων. Άλλωστε η ακριβής θέση των ιδιοκτησιών θα καθοριστεί με την πράξη εφαρμογής όταν θα μπει η περιοχή στο σχέδιο.
Για την μετακίνηση των τσιγγάνων στην Λευκωσίας πήραμε θέση προτείνοντας άλλη περιοχή στο Πάτημα Χαλανδρίου. Αυτή την πρόταση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα την μεταφέρουμε και στον Καλογερόπουλο και πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.