Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Έλεγχος για τα Πόθεν έσχες των αιρετών στο Χαλάνδρι

Κλήθηκαν οι πρώτοι να πάνε για κατάθεση και άρχισαν να ζώνουν τα φίδια κάποιους.

Κάποτε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πως γίνεται κάποιοι να μας συμπαθούν να μας εκτιμούν πολιτικά αλλά να αρνούνται να συνεργασθούν μαζί μας και το χειρότερο κρυφά να μας πολεμούν, να προσπαθούν να μας αποκλείσουν, να συμφωνούν σε κάποια θέματα και να μην διστάζουν να μας πουλήσουν.

 Μας λέγανε τότε για συμφέροντα που επιθυμούν να ελέγχουν τον Δήμο και την οικονομική ζωή του Χαλανδρίου και για άλλα πολλά που δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε. Δεν  πιστεύαμε τότε ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά που ακούγονται γενικά για την πολιτική για κυκλώματα και στο Χαλάνδρι μας. Υπάρχουν τα θεσμικά όργανα που ελέγχουν και θα αποδώσουν ευθύνες σε όσους τις έχουν υποστηρίζαμε και τότε και τώρα.

Πολλοί από αυτούς που κρύβονται πίσω από τα ονόματα που κυκλοφορούν  για υποψήφιοι γνωρίζουν ότι μπορεί να ξεγελάνε  μερικούς , όχι εμάς που γνωρίζουμε και το πολιτικό τους παρελθόν και τον τρόπο που λειτούργησαν για να εμποδίσουν τον Γυφτόπουλο να κερδίσει τον Δήμο και τις κολεγιές που έκαναν και εξακολουθούν να διατηρούν με τους δήθεν πολιτικούς αντιπάλους.
Πολιτικά κάνουν ζημιά αλλά είναι πεθαμένοι, ας προσέξουν γιατί η υπομονή έχει όρια που αν ξεπεραστούν τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλες συνέπειες.

 Μάταια βέβαια προσπαθούν γιατί ιδιαίτερα σήμερα όλοι παραδέχονται την υπεροχή του Δημοτικού Συνδυασμού «Χαλάνδρι –Αναγέννηση Νίκος Πανταζής» και μας θεωρούν την πιο δυναμική αντιπολίτευση.
Εμείς θα στηριχτούμε στην αγάπη του κόσμου στα νέα άφθαρτα στελέχη μας στους αγώνες που κάνουμε για την πόλη χρόνια τώρα και στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Τότε θα ανατείλει μια νέα μέρα και για την πόλη μας ,όταν θα έχει απαλλαγεί από τους υπαλλήλους των κομμάτων και όσους την έβλαψαν, όταν  το πολιτικό τοπίο θα ξεκαθαρίσει και αρκετοί θα πληρώσουν και το τίμημα των πράξεων τους. Τότε που θα υπάρχει μια Δημοτική Αρχή κοντά στον πολίτη που θα εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Χαλανδρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.