Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Για ποιον παραμένει κλειστή η Ηλείας στην Τούφα – Φραγκοκλησιά.Έργα και όχι λόγια. Είμαστε παντού όπου υπάρχει πρόβλημα με ένα τηλεφώνημα σας.



Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τότε τίποτα δεν θα μας εκπλήσσει από τώρα και μετά.
Η οδός Ηλείας παραμένει κλειστή σε ένα κομμάτι της που διαμορφώθηκε σε πεζόδρομο για να εξυπηρετηθεί κάποιος που δεν βρήκαμε ακόμη ποιος είναι.
 Δεν υπάρχει στο Χαλάνδρι  άλλο σημείο  που να έχει γίνει παρέμβαση τόσο προκλητική ούτε ακόμη στην Σερρών που μένει ο κ.Λιάπης πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας  που αρκέσθηκαν μόνο σε σηματοδότηση.

Εδώ στην μεν συμβολή Ηλείας - Καλαβρύτων φράξανε τον δρόμο με κολονάκια, στην δε συμβολή με την Ηλείας -Ταϋγέτου ο δρόμος φράσσεται κανονικά με πόρτα που δεν ανοίγει και χρησιμοποιείται για κήπος πολυκατοικίας.
 Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς παρανομίας είναι οι κάτοικοι να πρέπει για να συνεχίσουν στην Ηλείας να κάνουν ολόκληρο τετράγωνο παράκαμψη.
 Επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα μας κατηγορούσατε για αντιπολίτευση δείτε τις φωτογραφίες.

Πήγαμε στην Τεχνική Υπηρεσία και ενημερώσαμε . Θα περιμένουμε να δούμε τις ενέργειες.

1 σχόλιο:

  1. "όταν το θράσος και η υποκρισία δεν έχουν όρια"

    αφήνεται να υπονοηθεί με αυτό το άρθρο πως ο δήθεν προϋπάρχων δρόμος και έκλεισε και έγινε πεζόδρομος την στιγμή που με προηγούμενο άρθρο του ιδίου (http://pantazisnikos.blogspot.com/2011/09/blog-post_3055.html) γνωρίζει πως ουδέποτε υπήρξε δρόμος σε αυτό το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.