Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τι συμβαίνει με τον Ηλία Ντάβαρη.Γιατί σιωπά ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού που έχει εγκαταλειφθεί από τον Δήμαρχο φορτωμένος το κλείσιμο των Αθλητικών χώρων


Εμείς κάνουμε πολιτική κριτική και δεν τα βάζουμε με πρόσωπα ακόμη και όταν αναγκαζόμαστε να αναφερόμαστε προσωπικά σε κάποιους λόγω της θέση που κατέχουν.
Ο Ηλίας Ντάβαρης ορθά τοποθετήθηκε στην θέση του πρόεδρου του Αθλητικού Οργανισμού και την τοποθέτηση του ο Συνδυασμός μας την ζήτησε και την χαιρέτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχει πλούσιο Αθλητικό βιογραφικό ,πολλές γνωριμίες και μια μοναδική οργανωτική  ικανότητα .Όλοι οι Αθλητικοί παράγοντες περιμέναμε να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Δήμου στον Αθλητισμό και προσφερθήκαμε για συνεργασία.
Δυστυχώς ο κ.Ντάβαρης μας αγνόησε όλους  παρασύρθηκε από ένα επαγγελματία  του χώρου αγνώστου στο Χαλάνδρι και τα έβαλε με τους υπόλοιπους συλλόγους.

Έτσι απομονώθηκε έμεινε να οργανώνει τους αγώνες χόκεϋ!!!!! Του εν λόγω κυρίου και κατέληξε να πληρώσει με το κλείσιμο όλων των  Αθλητικών  χώρων ευθύνες προκατόχων του που είχαν αφήσει τους Αθλητικούς χώρους απροστάτευτους και παράνομους πολεοδομικά .
Εμείς του λέμε και πάλι η δύναμη του είμαστε εμείς που χωρίς την παραμικρή βοήθεια του Δήμου και της Πολιτείας έχουμε τον Γυμναστικό να επανέρχεται στον Στίβο με 10 αθλητές στους Πανελληνίους αγώνες, να τερματίζει στην έκτη θέση  στην Γ’ Εθνική του Μπάσκετ Ανδρών και το Βόλεϊ  Γυναικών  να ανεβαίνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατηγορία στην Α’ Κατηγορία,  τον Προμηθέα κυπελλούχο  Αθηνών και με ομάδες Μπάσκετ στην Α’ κατηγορία ,Τον Α.Ο .Κ και τον Τρυφιλιακό να κερδίζουν Κατηγορία  στο Μπάσκετ Ανδρών, τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο να ανεβαίνουν κατηγορία στο ποδόσφαιρο και την Τούφα και το Πρότυπο να διεκδικούν την πρωτιά στις κατηγορίες που αγωνίζονται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.