Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εννέα λόγοι που κάνουν την ζωή μας δύσκολη στο Χαλάνδρι.Τα περισσότερα δεν θέλουν λεφτά,χρειάζονται μια νέα ηγεσία στην Τεχνική Υπηρεσία που συνεχίζει ακέφαλη χωρίς όραμα


Η καθημερινότητα του πολίτη
●Πεζοδρόμια αδιάβατα, επικίνδυνα, δρόμοι με λακκούβες, στο Πάτημα δεν στρώθηκε δρόμος από την ένταξη του.
●Καθαριότητα ανεπαρκής, σκουπίδια, κλαδιά, οικοδομικά υλικά, στρώματα, είδη σπιτιού, πεταμένα σκορπισμένα στο δρόμο, κάδοι άπλυτοι και εστίες μόλυνσης περιμένουν.
●Ελεγχόμενη στάθμευση της ταλαιπωρίας. Ψάχνεις για εισιτήριο και αν διακινδυνεύσεις για 10΄τότε σίγουρα θα βρεις και την κλίση των 80 Ευρώ.
●Πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι εγκαταλελειμμένοι, χωρίς την παραμικρή συντήρηση, με ανύπαρκτο έλεγχο, γεμάτοι αυτοκίνητα, μηχανές και εμπόδια που τοποθετούν ιδιοκτήτες των σπιτιών για να προφυλάξουν την είσοδο τους σπιτιού τους.
●Αθλητικοί χώροι απροστάτευτοι επικίνδυνοι , λειτουργούν χωρίς άδεια, χωρίς πυρόσβεση, χωρίς φύλακες και ο θεός να βάλει το χέρι του.
●Μπαρ ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά και κάνουν την ζωή των Χαλανδραίων που μένουν στο κέντρο ανυπόφορη. Μουσική, μηχανές, φωνές από χιλιάδες νέους από όλη την Αθήνα που διασκεδάζουν αδιαφορώντας, μέχρι το πρωί, δεν αφήνουν κανένα να κοιμηθεί.
●Μικροέργα που έπρεπε με την στοιχειώδη παρακολούθηση να έχουν ήδη τελειώσει παραμένουν ημιτελή.
●Οι αγωγοί των όμβριων στο Πάτημα καρκινοβατούν, με την Μπακογιάννη κλειστή ένα χρόνο τώρα και την περιοχή να πνίγεται στην παραμικρή βροχή.
●Τα έργα στο Συνοικισμό με την αντικατάσταση των δύο γεφυρών στην  Σολωμού και την Γρίβα πάρα την μεγάλη καταστροφή από την πλημμύρα δεν άρχισαν ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.