Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Final 4 ΛΟΝΔΙΝΟ


Ολυμπιακός πετάει για Λονδίνο  
Παναθηναικος δεν τα κατάφερε
Μια ομάδα μας στο Final 4 πριν ή μετά τη βδομάδα των Παθών

Εδώ και πολλά χρόνια πάντα, πριν ή μετά το Πάσχα, υπάρχει τουλάχιστον μία ελληνική ομάδα που ταξιδεύει στην πόλη η οποία φιλοξενεί το Final 4, την τελική φάση της Ευρολίγκας στο μπάσκετ.
 Μιλάμε για παράδοση τόσο ισχυρή, που αν μία από αυτές τις εορταστικές μέρες δεν ανοίξει η Βαρβάκειος Αγορά καθόλου δεν θα εκπλαγώ, αλλά αντίθετα θα κλονιστεί συθέμελα η πίστη μου σε περίπτωση απουσίας ελληνικής εκπροσώπησης στο Final 4. Φέτος λόγω κρίσης και ύφεσης... κάνουμε οικονομία και δυστυχώς ταξιδεύει μόνο ένας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του! Ένας Ολυμπιακός που με την περιπετειώδη πρόκρισή του, δυστυχώς ο άλλος μεγάλος Παναθηναικός δεν τα κατάφερε απένναντι στην μεγάλη Μπαρτσελώνα.
στην ερώτηση: Στο Final 4, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης... Τι βλέπεις; «Κανείς δεν έχει πλεονέκτημα σε αυτό το Final 4. Δεν υπάρχει ομάδα που να ξεχωρίζει τόσο από τις υπόλοιπες. Όλα είναι πιθανά». Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το repeat και να επαναλάβει την περσινή επιτυχία; «Φυσικά και μπορεί! Το κατάφερε πέρυσι, όταν κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο. Μπορεί να τα καταφέρει και πάλι».
 Μπορεί ο Ολυμπιακός να εξασφάλισε το εισιτήριο για το Λονδίνο, αλλά το γκάλοπ για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς στην Ευρωλίγκα.... παναθηναϊκο-κρατείται. Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού ο Μητσάρας ο Διαμαντίδης. Ψηλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός έχει, όμως, τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις του κοινού για την ανάδειξη των κορυφαίων της Ευρωλίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.