Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΟ Κρανιδίου – ΓΣ Χαλανδρίου 54 – 69 . Χωρίς γήπεδο με προπονήσεις σαν τσιγγάνοι κόντρα σε όλους η Ψυχή του Χαλανδρίου σταθηκε όρθια στο Κρανίδι

ΑΟ Κρανιδίου – ΓΣ Χαλανδρίου 54 – 69

ao kranidiou - gsx 54 - 69 gia site



Μια νίκη σκέτο χρυσάφι πήρε ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου στο κλειστό γήπεδο Ερμιόνης εναντίον του ΑΟ Κρανιδίου με 54 – 69 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Χαλανδρίου ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα επικρατώντας σε όλα τα δεκάλεπτα. Τα σκόρ των δεκαλέπτων ήταν τα εξής: 9 – 15, 13 – 15, 12 – 17, 20 – 22. 

Η ομάδα είχε ζωντάνια, διάθεση, πολύ τρέξιμο και πίεση στην άμυνα με σωστές αλληλοκαλύψεις και βοήθειες, ενώ είχε σωστές επιλογές στην επίθεση. Το πάθος, η μαχητικότητα και η απόλυτη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση αποτέλεσαν τα κλειδιά της νίκης. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός οτι στο τέλος της ημέρας είχαμε περισσότερα κλεψίματα απ’ότι λάθη.

Τι κερδίσαμε;

1.       Περάσαμε αλώβητοι από μια έδρα απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα που λίγες ομάδες θα περάσουν.

2.       Χτίσαμε μια διαφορά, η οποία στη συνέχεια μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη.

3.       Ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας που το είχαμε τόσο ανάγκη.

4.       Η ομάδα δέθηκε ακόμα περισσότερο και δείξαμε οτι με πολύ δουλειά, συγκέντρωση και πάνω απ’όλα ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η ομάδα με μύρια προβλήματα έφτασε ως εδώ και αυτό από μόνο του λέει πολλά και είναι όλη η ομάδα ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. Το χαιρόμαστε μέχρι αύριο και από μεθαύριο τα κεφάλια κάτω, δεν χαλαρώνουμε, δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα γιατί μας περιμένει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλειά καθώς υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΔΡΟΜΟΣ μπροστά μας!

Φωτογραφίες από την εκδρομή υπάρχουν στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.