Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δυστυχώς αν αφήνεις τα προβλήματα χωρίς λύση αυτά γιγαντώνονται και τότε μόνο με βία μπορείς να τα λύσεις.Συνεπώς δεν βλέπω άλλη λύση απο την βίαιη μεταφορά των τσιγγάνων στα Μέγαρα ,τώρα μάλιστα που απορρίφθηκε απο το Συμβούλιο Επικρατείας η προσφυγή του Δήμου Μεγαρέων.Ο συνδυασμός του Γιάννη Λαδόπουλου θα πάρει δημόσια θέση μετα την σύσκεψη της Τρίτης που έχει ζητήσει ο Νίκος Πανταζής με την παρουσία όλων των Δημοτικών Συμβούλων που στήριξαν τον Συνδυασμό

Κατεδαφίστηκαν πέντε παραπήγματα στο Χαλάνδρι

Αναρτήθηκε: 01.10.2014
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ 12 ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΛύση στη μετεγκατάσταση των Ρομά συνεχίζει να αναζητεί η αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής. Σήμερα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατεδάφισης πέντε από τα 12 συνολικά παραπήγματα που έχουν καταγραφεί στον καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο. Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κώστας Αγγελάκας η κατεδάφιση των άλλων επτά παραπηγμάτων που είναι κατοικήσιμα θα γίνει εντός της εβδομάδας καθώς οι οικογένειες δεν είχαν προλάβει να μεταφέρουν τα πράγματα τους.
Αύριο στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, Αβραάμ Γούναρη στο υπουργείο Οικονομικών. Κεντρικό θέμα θα είναι η αναζήτηση νέου χώρου μετεγκατάστασης των Ρομά. Πάντως εάν δεν βρεθεί οποιαδήποτε λύση, η πιθανότητα να μεταφερθούν σε περιοχή των Μεγάρων παραμένει ακόμη στο τραπέζι.

Ωστόσο απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση που είχε υποβάλλει ο δήμος Μεγαρέων ζητώντας την αναστολή της απόφασης για μετεγκατάσταση Ρομά στη θέση «Κανδήλι» του όρους Πατέρα. Ο δήμος αντιδρά στη πιθανότητα μετεγκατάστασης των Ρομά στην συγκεκριμένη θέση, υποστηρίζοντας ότι θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, ενώ  δεν εξασφαλίζονται συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των Ρομά.
Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.