Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση βόλλεϊ Γυμναστικού με τον αντιδήμαρχο Χαλανδρίου για τον αθλητισμό

Συνάντηση με την Αθλητική ηγεσία του Δήμου που εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ.Γκάκα  και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ.Κιούση είχαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Νίκος Πανταζής  συνοδευόμενος από τον ειδικό Γραμματέα  Νίκο Γώγο την έφορο Ντίμι  Ιωαννίδου και δύο εκ των προπονητών του βόλεϊ.
Τους απασχόλησε το πρόγραμμα προπονήσεων της γυναικείας ομάδας που  πραγματικά είναι πολύ άσχημο αφού οι αθλήτριες που εργάζονται δεν μπορούν να παρακολουθήσουν προπονήσεις που γίνονται στις 17.00μμ.
Ό κ.Γκάκας δέχτηκε ότι η ομάδα του βόλεϊ αν και αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία και έπρεπε να προηγηθεί στην επιλογή των ωρών αδικείται από το πρόγραμμα και υποσχέθηκε να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να πετύχει όποιες  βελτιώσεις  είναι δυνατόν να γίνουν.
Σίγουρα η λύση είναι όταν με το καλό θα εξασφαλισθεί η χρήση και του Παπαδάκη να μοιρασθούν οι ώρες των προπονήσεων στα δύο γήπεδα οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα για την εξυπηρέτηση όλων καλύτερα.
Ο Νίκος Πανταζής ευχαρίστησε την ηγεσία για την κατανόηση , παραδέχτηκε ότι η κατάρτιση του προγράμματος είναι δύσκολη δουλειά αφού στην ουσία μοιράζεται ένα κλειστό γήπεδο, σε πολλά τμήματα και οι καλές ώρες προπόνησης είναι λίγες, όμως όποια και αν είναι τα κριτήρια ο Γυμναστικός που είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος αδικείται στην λογική όλοι να μπουν στο κλειστό. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που τις διοικούν, ακόμη και όταν κάποια νεοεμφανιζόμενα στελέχη μας επιτίθενται αδικαιολόγητα και άδικα γιατί εμείς ποτέ δεν βλάψαμε κανέναν και ποτέ δεν ευνοηθήκαμε και δεν ζητήσαμε εύνοια από τις διοικήσεις του Δήμου που στο παρελθόν μας αδίκησαν προκλητικά αναγκάζοντας μας να καταφύγουμε και στην δικαιοσύνη.
 Όμως ισονομία δεν είναι ομάδες που παίζουν στις τελευταίες κατηγορίες να παίρνουν τις ίδιες ή καλύτερες ώρες από τον Γυμναστικό που αγωνίζεται πέντε και έξη κατηγορίες πιο πάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.