Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Eχουμε ομάδα βόλει γυναικών στην Α2 Κατηγορία και δεν μπορούμε να τις εξασφαλίσουμε τρεις προπονήσεις στο κλειστό.Γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα ,αλλα καμια για τον Γυμναστικό παρα την αναγνώρισιη της αδικίας που έγινε στον προγραμματισμό.Προτείνουμε λύσεις χωρίς να θιγούν οι άλλοι σύλλογοι και τις ώρες που προτείνουμε τις παραχωρούν σε άλλους.

Θα αγωνισθούμε και πάλι μόνοι μας κόντρα σε όλους
 και θα κρατήσουμε την ομάδα και το Χαλάνδρι ψηλά.

Ο Γυμναστικός σύλλογος αποτελεί τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης .Χιλιάδες αθλητές ,μια εικοσάδα γυμναστές ,πληθώρα προπονητών ξεπήδησε τα τελευταία χρόνια από  τις τάξεις αυτού του Συλλόγου που έγινε αιτία να δημιουργηθούν και να μεγαλουργού σήμερα και άλλοι σύλλογοι και να μιλούν σήμερα για το Χαλάνδρι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η αντιμετώπιση που είχε σε σχέση με τους άλλους συλλόγους ήταν πάντα άδικη.
Ένας  λογικός λόγος είναι ότι αφού έχει τμήματα που παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες  μοιραία δεν μπορεί να καλύψει όλε στις ανάγκες του αφού πρέπει κάποιες ώρες να τις πάρουν και οι άλλοι σύλλογοι.
Ένας  δεύτερος λόγος είναι η ζήλεια  που τρέφουν οι άλλοι από τις επιτυχίες του και το μπλοκ που δημιουργούν πάντα σε βάρος του
Έτσι έγινε και εφέτος όχι μόνο δεν πήραμε τις ώρες που έπρεπε αλλά και ώρες που συμφωνήσαμε με του υπευθύνους  και ήταν ελεύθερες τι ς πήραν άλλοι σύλλογοι. Κρίμα εμείς δεν ζητάμε προνομιακή μεταχείριση αλλά δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.