Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Στείλτε τα παιδιά σας στον βασιλιά των Αθλημάτων τον Στίβο.Καθημερινά εκτός Τετάρτης τηλ.8017007367

backgroundΤο να είμαστε γονείς είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά και πρόκληση, που δίνει νόημα στη ζωή του καθενός. Όσον αφορά τα παιδιά μας στις μικρές ηλικίες από το να τους παρέχουμε τα απαραίτητα προς το ζην μέχρι το να ανιχνεύσουμε τα ξεχωριστά τους χαρίσματα-προσόντα και να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά μας θα μάθουν να υπακούουν σε κανόνες, να συνυπάρχουν με τους συναθλητές τους στην προπόνηση, να αγωνίζονται τηρώντας το «ευ αγωνίζεσθαι», Αρχές και Αξίες που σταδιακά θα διαλέξουν και θα υιοθετήσουν για όλη τους τη ζωή.
Όσοι πιστεύετε στα οφέλη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Κλασικού αθλητισμού (του Στίβου) θα θελήσετε να φέρετε το παιδί σας στον σύλλογό μας για να γνωρίσει τα αγωνίσματα του Στίβου. Μην ξεχνάτε πρόκειται να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε «χέρια» τα οποία θα χαράξουν την ψυχή τους, σε μεγάλο βαθμό, και σε συνεργασία με την οικογένεια και το σχολείο, θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους. Το αν θα τρέξουν «άψογα», στα πρώτα τους βήματα, μας ενδιαφέρει μεν αλλά έρχεται μακράν δεύτερο σε αξία.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γνωρίσει τα διάφορα αθλήματα του Κλασικού αθλητισμού (του Στίβου), με τη βοήθεια των ανθρώπων που ασχολούνται με το παιδί σας (τους προπονητές), προκειμένου να καταλήξει που μπορεί να αξιοποιήσει τα περισσότερα από τα προσόντα του. Αυτός πρέπει να είναι πρωτίστος ο στόχος σας για τα παιδιά σας που στη συνέχεια θα θελήσουν να τα αξιοποιήσουν στο έπακρο (να κάνουν Πρωταθλητισμό). Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των ανθρώπων που διοικούν το Σύλλογο.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, απαρτίζεται από γονείς, σαν και εσάς, από ανθρώπους που έφεραν το παιδί τους στο σύλλογο και δραστηριοποιήθηκαν διοικητικά από ενδιαφέρον για το παιδί τους.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, είναι άτομα με ευαισθησία για τα παιδιά, γνώσεις και διάθεση προσφοράς,"στηρίζουν" το σύλλογο και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν τον Κλασικό Αθλητισμό σε ένα «υγιές περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.