Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αρθρο του κ.Αγγελή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και αμείλικτα ερωτήματα

Ο κ.Αγγελής μου είναι συμπαθής  γιατί είναι χαμηλών τόνων και αποτελεσματικός με αυτό που καταπιάνεται. Αναφέρεται σήμερα στο κοινωνικό φαρμακείο με το άρθρο του .
Αληθινά τα όσα λέει .Πράγματι η Αρχιεπισκοπή με την ΜΚΟ την δική της έστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα πλήρες φαρμακείο .
Δεν μας είπε όμως ο κ.Αγγελής  ότι η Αρχιεπισκοπή έχοντας μέσα από τις εκκλησίες την δυνατότητα να μαζεύει φάρμακα πήρε από το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ των χρημάτων που διατέθηκαν από το ΕΣΠΑ το 20% δηλαδή περίπου 100.000.
Δεν μας είπε επίσης πόσο κόστισε στον Δήμο το στήσιμο του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου (Διαρρυθμίσεις τηλεφωνικά κέντρα, ντουλάπια,  επιπλώσεις, ίσως πάνω από 50.000 Ευρώ.

Δεν μας είπε επίσης τι ενοίκιο πληρώνει ο Δήμος για το συγκεκριμένο κτίριο που ενοικιάσθηκε με φωτογραφικό διαγωνισμό.(5.500ευρώ τον μήνα!!!).

Το  σπουδαιότερο ερώτημα το άφησα για το τέλος.Τι θα γίνει κ.Αγγελή σε λίγο  διάστημα που θα συμπληρωθεί η διετία λειτουργίας του Κοινωνικού παντοπωλείο και θα σταματήσει η επιχορήγηση;;;;; θα κλείσει φυσικά και ο Δήμος θα έχει πετάξει στα σκουπίδια αρκετές χιλιάδες Ευρώ.
Φυσικά το κλείσιμο θα το φορτώσετε στην νέα διοίκηση του Δήμου!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.