Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση του Νίκου Πανταζή στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΤΙΒΟΣ- ΜΠΑΣΚΕΤ -ΒΟΛΛΕΥ  -TENIΣ
Διεύθυνση :Πεζόδρομος Χαϊμαντά 19-21 Χαλάνδρι Τ.Κ 15234
ΑΦΜ  090143879 - Δ.Ο.Υ  Χαλανδρίου
Τηλ. 2106894977-2106851380-2114097066


Χαλάνδρι…2/10/2014…………
Αρ.Πρωτ…41………………
                                                                              Προς αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Γκάκα Σέργιο



Θέμα:  Επίσημη θέση του Συλλόγου για αναρτήσεις

Κ.αντιδήμαρχε
Ενημερωθήκαμε για το δελτίο τύπου που δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου απάντηση σε ανάρτηση του τμήματος Μπάσκετ .
Οφείλω ως πρόεδρος του Συλλόγου να δηλώσω από την αρχή, ότι οι Αθλητικοί χώροι κλείσανε από την προηγούμενη διοίκηση. Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η προηγούμενη διοίκηση του Γυμναστηρίου και προσωπικά ο Πρόεδρος της κ.Ντάβαρης τον οποίο για την βαρεία αμέλεια που επέδειξε σε αυτό το θέμα καταγγείλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία όλων των Συλλόγων και στείλαμε αναφορά στον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος.
Με την σημερινή διοίκηση έχουμε μέχρι στιγμής καλή συνεργασία δεν της χρεώνουμε το κλείσιμο  και θα ήταν άδικο αν δεν αναφερόμουν επί πλέον στην προσπάθεια του Αντιδημάρχου τεχνικής Υπηρεσίας κ.Γερολυμάτου  να βρει άκρη και να δώσει λύση. Η σημερινή διοίκηση όμως έχει την ευθύνη για το άνοιγμα.
 Η ανάρτηση του Μπάσκετ σε ορισμένα σημεία είναι σκληρή αλλά δικαιολογείται από την απελπιστική θέση που βρίσκεται ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης. Ήδη δηλώσαμε  αδυναμία λόγω έλλειψης γηπέδου να συμμετέχουμε στο Κύπελλο και κινδυνεύουμε με μηδενισμό στο πρωτάθλημα. Είναι κρίμα Αγώνες πολλών ετών να βρεθεί ένας Σύλλογος της πόλης να παίζει στις μεγαλύτερες κατηγορίες στο Μπάσκετ και το Βόλεϊ που διαφημίζει το Χαλάνδρι από την Κρήτη μέχρι την Λάρισα και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, για πρώτη φορά στα Αθλητικά χρονικά της πόλης να θυσιαστούν  γιατί δεν έχουμε γήπεδο να δηλώσουμε .
Δεν αναφέρομαι στις προπονήσεις ούτε στα παιγνίδια των μικρών μας ομάδων που γίνονται με έδρα τα Καλύβια Αττικής!!!!
Ο  Γυμναστικός Σύλλογος αντιπροσωπεύει όλο τον Αθλητισμό της πόλης γιατί πριν την ίδρυση του το 1981 στο Χαλάνδρι υπήρχε μόνο ποδόσφαιρο.
Τώρα πως γίνεται ένας Σύλλογος 33 ετών να έχει ελλιπή φάκελο και να μην έχουμε ενημερωθεί τι είναι αυτό που λείπει  να το δώσουμε για πολλοστή φορά ξανά ,είναι άξιο απορίας .
Ο Γυμναστικός  όπως όλοι οι Σύλλογοι έχει την χρήση και αποθηκευτικών χώρων του Γυμναστηρίου που του δόθηκαν με αποφάσεις του Νομικού Προσώπου και των οποίων κλειδιά έχει η διοίκηση.
Συνεπώς ούτε είμαστε ούτε φερόμαστε σαν ιδιοκτήτες. Έχουμε την χρήση νόμιμα γιατί κανείς νόμος δεν το απαγορεύει  και αναγκαστικά  γιατί  σε αυτούς  φυλάσσεται  το Αθλητικό υλικό που χρησιμοποιείται στις προπονήσεις και  είναι αδύνατο να μεταφέρεται καθημερινά από τα γραφεία.(Μπάλες, εμπόδια, όργανα ρίψεων  ,ιατρικές μπάλες)Τα γραφεία του Συλλόγου είναι Χαϊμαντά 19-21 στον Πεζόδρομο στο εμπορικό κέντρο.

κ.αντιδήμαρχε
Αποδείξαμε στην πράξη ότι επιλέγουμε την συνεννόηση και θα βοηθήσουμε την διοίκηση με όποιον τρόπο μας υποδειχθεί να βρει λύση .Οποιαδήποτε κινητοποίηση θα στρέφεται κατά της Αποκεντρωμένης διοίκησης ,αλλά ζητάμε και από εσάς να βάλλεται το θέμα σε πρώτη προτεραιότητα.



Με εκτίμηση

                                       Ο πρόεδρος                                        

                                                   Νίκος Πανταζής           

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.