Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διαμαρτυρία Γυμναστικού για το προγραμμα

Ο ομάδα βόλλει γυναικών του Γυμναστικού
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΤΙΒΟΣ- ΜΠΑΣΚΕΤ -ΒΟΛΛΕΥ  -TENIΣ
Διεύθυνση :Πεζόδρομος Χαϊμαντά 19-21 Χαλάνδρι Τ.Κ 15234
ΑΦΜ  090143879 - Δ.Ο.Υ  Χαλανδρίου
Τηλ. 8017007367

Χαλάνδρι…15/10/2014…
Αρ.Πρωτ……43……
                                                                          Προς
Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Χαλανδρίου
Κ.Γκάκα
Κοινοποίηση δήμαρχο
Εντεταλμένο Σύμβουλο κ.Κιούση
Δημοτικό γυμναστήριο



Θέμα: Διαμαρτυρία

Κ.αντιδήμαρχε
Με μεγάλη μας λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρηθούμε για τον παραγκωνισμό το βόλεϊ Γυναικών που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και για την χωρίς κριτήρια κατανομή των ωρών χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου .
Ο Υπεύθυνος  του τμήματος κ.Γώγος εξαιτίας προσωπικού προβλήματος ,εισαγωγή του πατέρα του στο νοσοκομείο, δεν μπόρεσε να παραστεί και έτσι στο τμήμα του βόλεϊ που παίζει στην μεγαλύτερη κατηγορία Α2 για πρώτη φόρα στα χρονικά του Χαλανδρίου δόθηκαν όσες ώρες περισσεύανε
Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών πήρε όλες  τι προπονήσεις  στις  17.00μμ που οι αθλήτριες είναι ακόμη στις δουλειές τους γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά αφού αυτές τις ώρες τις παίρνανε οι σύλλογοι που είναι σε μικρότερες κατηγορίες και στις οποίες συνήθως αγωνίζονται αθλητές μικρών ηλικιών.
Στα τμήματα υποδομής μα δόθηκε την Κυριακή προπόνηση 08.00-09.30πμ ώρα που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως καταλαβαίνετε προπονητικά.

κ.αντιδήμαρχε παρακαλούμε θερμά να αναπροσαρμοσθεί το πρόγραμμα και η ομάδα των γυναικών να πάρει τις δύο τουλάχιστον προπονήσεις της ώρες μετά τις 19.00μμ και οι προπονήσεις  του Σαββάτου και  της Κυριακής να αρχίζουν  09.00-10.30 με μετατόπιση όλων των προγραμμάτων μία ώρα.




Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Πανταζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.