Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων αθλητών όλων των ηλικιών.Η διοίκηση πήρε προσωρινή άδεια αλλα και μια σειρα προβλημάτων απο την εγκατάλειψη των Αθλητικών χώρων



Aνυπολόγιστη η ζημία του αθλητισμού του Χαλανδρίου 
από το κλείσιμο των Αθλητικών χώρων.

Ομάδες που αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες ,χιλιάδες πολιτών που γυμνάζονται καθημερινά, εκατοντάδες κολυμβητές όλων των ηλικιών που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο, σε μια πόλη 120.000 κατοίκων έμειναν έξω από τον μοναδικό Αθλητικό χώρο της πόλης, γιατί ένας έμμισθος πρόεδρος ο κ.Ντάβαρης δεν ασχολήθηκε για λίγο με τον Αθλητισμό όπως είχε υποχρέωση και όταν η λήψη της αδείας ήθελε μόνο πυρόσβεση και τουαλέτες ΑΜΕΑ, δηλ. χρονικά ένα μήνα δουλειά.
Αυτή την ανικανότητα και αδιαφορία Ντάβαρη που τιμωρήθηκε  από τους πολίτες αφού δεν εκλέχθηκε  ούτε Δημοτικός Σύμβουλος την πληρώνουμε ακόμη εμείς μόνο οι Χαλανδραίοι  σε όλη την Ελλάδα γιατί δεν έχει κλείσει κανένα άλλο στάδιο σε όλη την χώρα!!!!!
Την Παρασκευή που πέρασε πήραμε την προσωρινή άδεια, για τους δύο χώρους όχι όμως για το κολυμβητήριο
Ελπίζουμε από αύριο οι χώροι να δοθούν στους πολίτες και στους συλλόγους και πολύ σύντομα όπως υποσχέθηκε ο Δήμαρχος κ.Ρούσος να κάνουμε την συζήτηση για τον Αθλητισμό σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου για να μπαίνουν τα μεγάλα θέματα στην σειρά.
Η διεύθυνση αθλητισμού , οι αντιδήμαρχοι  κ.Γερολυμάτος  και κ.Γκάκας , ο εντεταλμένος σύμβουλος κ.Κιούσης αξίζουν τα συγχαρητήρια μας γιατί στο λίγο διάστημα της ανάληψης των καθηκόντων τους φορτώθηκαν την λύση προβλημάτων που φρόντισε η προηγούμενη διοίκηση να τους κληρονομήσει και τουλάχιστον το  θέμα του Αθλητισμού το χειρίσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αποτελεσματικά.
θα έχουν πολύ δουλειά στην συνέχεια για να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις που θέτει ο Νόμος για την οριστική άδεια. Παράλληλα υφίστανται και μια σειρά άλλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την ανυπαρξία του κ.Ντάβαρη  και την εγκληματική εγκατάλειψη των χώρων χωρίς συντήρηση.
1.Πρωτο μέλημα να ανοίξουν οι χώροι κάτι που δεν έγινε ακόμη αδικαιολόγητα με τους πολίτες να ρωτούν να μάθουν τον λόγο.
2.Αμεση συνάντηση με τους Συλλόγους ξεχωριστά ανάλογα με τους χώρους που χρησιμοποιούν για να καθορισθεί το νέο πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων των συλλόγων αλλά και το πρόγραμμα  χρήσης των χώρων από το κοινό.
3.Αντικατάσταση του ταμπλό Μπάσκετ στα ανοικτά που είναι σπασμένο και τοποθέτηση ταμπλό Μπάσκετ σε διάφορα σημεία για το μονό που παίζουν οι πολίτες
4.Αντικατάσταση των ταμπλό στο κλειστό που βρίσκονται εκεί από την λειτουργία του κλειστού και υπάρχει κίνδυνος κατάρευσης. Η αντικατάσταση θα γίνει με σύγχρονα ασφαλή κινητά ταμπλό που υπάρχουν σήμερα. (Υπάρχει η δυνατότης να γίνει η προμήθεια από την περιφέρεια.)
5.Συντήρηση του κιγκλιδώματος μπροστά από την κερκίδα του κλειστού που σε σημεία είναι επικίνδυνο για τους θεατές και αποκατάσταση των πλακων στις  κερκίδες των ανοικτών γηπέδων.
6.Αύξηση του αριθμού των καθισμάτων στις κερκίδες και απομάκρυνση των σιδερένιων εστιών κάτω από τις μπασκέτες
7.Αγορά στρώματος σε ύψος στον Στίβο (Υπάρχει η δυνατότης να γίνει η προμήθεια από την περιφέρεια.)

8.Διερεύνηση νομίμου τρόπου τοποθέτησης στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα

10.Προγραμματισμός πενταετίας δημιουργίας νέων Αθλητικών χώρων στις γειτονιές της πόλης με την ένταξη του Πέυκο Πολίτη ,με την ανέγερση του 17ου Δημοτικού στο Πάτημα και με την αξιοποίηση των προαύλιων χώρων των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.