Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Φραστική αντιπαράθεση στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι

«Να κάνει ο Σαμαράς τη βίλα του στο όρος Πατέρας»12:51 - Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014

Μικροένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης όταν οι μπουλντόζες εισήλθαν στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι με στόχο το γκρέμισμα των 12 ακατοίκητων κτισμάτων. Φραστική αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα και εκπροσώπου του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (ΣΕΚ) και της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» με αφορμή τις εργασίες στον χώρο.

«Εγώ και αυτοί που δεν το ανέχονται, όλοι οι φτωχοί, σας αναγκάσαμε να κάνετε πίσω», ανέφερε, απευθυνόμενος προς τον κ. Αγγελάκα ο εκπρόσωπος του ΣΕΚ, για να λάβει την απάντηση: «Εσείς τι είστε, ο εκπρόσωπος των φτωχών;».

«Δεν θα σας αφήσουμε να γκρεμίσετε ούτε μία παράγκα», συνέχισε ο εκπρόσωπος του ΣΕΚ, χαρακτηρίζοντας το όρος Πατέρας ως «εξορία του Θεού». Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό, σημειώνοντας: «Να κάνετε εξοχικές κατοικίες για το πολιτικό προσωπικό. Να πάει ο κ. Σαμαράς να κάνει τη βίλα του εκεί πάνω και να μας δώσει τη βίλα του τώρα να μείνει κάνας άνθρωπος».

×
Play

θώς υπάρχουν ήπιες αντιδράσεις από τους Ρομά. Ο εκπρόσωπός τους Στέλιος Καλαμιώτης, ο οποίος συμφώνησε χθες στην εξάμηνη παράταση της μετεγκατάστασής τους, προσπαθεί να . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.