Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

H αποστολή με επικεφαλής τον έφορο κ.ιορδάνη Μπαρμπή ξεκινάει αύριο για Κρανίδι κομπλέ με προπονητη τον κ.Καρούζο

Έφτασε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής 2014-2015..Ξεκινάμε!!

ermionh1

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/10: ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ



Το πρωτάθλημα Ανδρών ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Γ’ Εθνική, με την ομάδα να ξεκινά τις υποχρεώσεις της  στο γήπεδο της Ερμιόνης με αντίπαλο τον ΑΟ Κρανιδίου.


Η ομάδα που θα παρουσιάσει φέτος ο ΓΣ Χαλανδρίου, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Όλα τα κομμάτια της ομάδας έχουν αλλάξει. Η φετινή ομάδα θα είναι ένα κράμα πολλών νέων και πολύ ταλαντούχων  και ανερχόμενων παικτών μαζί με κάποιους πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, επενδύοντας κατά κύριο λόγο στα νιάτα και ελπίζοντας ότι θα αποκομίσουμε πολύ σημαντικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον.


Η ομάδα δεν έχει προλάβει να δέσει λόγω έλλειψης προπονήσεων και λόγω του ότι όπως προαναφέραμε, πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ομάδα.


Παρόλα αυτά, θα είμαστε εκεί.


Λαβωμένοι και γεμάτοι προβλήματα ΜΕΝ, αλλά συσπειρωμένοι και με διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα πάντα ΔΕ. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι η ΔΙΨΑ για να παλέψει και ότι γίνει.


Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομάδα στο δύσκολο έργο της και ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ στο Κρανίδι αλλά και την φετινή Γ' Εθνική Κατηγορία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.