Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ρούντι Τζουλιάνι οχι. Υπάρχει όμως ο Νίκος Πανταζής που κατέβηκε ανεξαρτητος πριν δύο τετραετίες όταν τα κόμματα ήταν πανίσχυρα.Αφού αγαπητό" 24hathenspress" τα γνωρίζεις όλα έχεις την απάντηση

Υπάρχει Ρούντι Τζουλιάνι στο Χαλάνδρι ?

Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο εν όψει των δημοτικών εκλογών σε τρείς μήνες τον Μάϊο…
Τυχερός όποιος πεθάνει μέχρι τις δημοτικές…Όλοι οι υποψήφιοι (σαν τα κοράκια…) θα τον τιμήσουν και θα συλυπηθούν την χήρα…
Και το σημαντικότερο… Απο εφέτος όλοι οι υποψήφιοι είναι ”ανεξάρτητοι” χωρίς την υποστήριξη κόμματος, φήμες λένε ότι κάποιοι ήδη έσκισαν τις φωτογραφίες που είχαν με τον Ακη και τους άλλους γαλαζοπράσινους που μας έσωναν τόσα χρόνια.
Τι λέτε, οι υποφήφιοι είναι τώρα υπεράνω στήριξης, έχουν πάρει σειρά να βαπτιστούν στην αντιμνημονιακή κολημπύθρα, …και τι σημαίνει ότι είχαν το χρίσμα στις προηγούμενες εκλογές ή ήταν υπουργοί ή κομματικά στελέχη ?
Ξεχάστε το, τώρα κατεβαίνουν σαν τουρίστες… Ξεκίνησαν να κόβουν τις βασιλόπιτες και άρχισαν οι υποσχέσεις και οι προσφορές από τους υποψηφίους για την σωτηρία μας….
Ο ένας μόλις βγει (αν προλάβει να πάει στις εκλογές…ξέρετε γιατί…) με το συνδυασμό των απογόνων των δημοσίων υπαλλήλων, θα πάρει το απορριμματοφόρο και θα καθαρίσει τους κάδους (έχει βάλει πρόγραμμα), άλλωστε ξέρει όσο κανείς άλλος στο Χαλάνδρι από ”ξέπλυμα” και ”πλυντήρια”,
Η εργατική τάξη βρήκε την υποψήφια της στο πρόσωπο της κυρίας ”Ψηφίζω ΚΑΤΑ”, με μεγάλη συνεισφορά στην πόλη των ΚΑΤΑ,    
Ο άλλος υποψήφιος δήμαρχος (4 χρόνια το διαβάζω στο μπλόγκ του τον τίτλο) βροντοφωνάξει για τον αθλητισμό και την αθλητική ιδέα, προφανώς αν βγει θα …. γυμναζόμαστε δωρεάν, και οι αθλητικοί χώροι θα είναι ελεύθεροι για τους δημότες, ….αιθεροβάμων δημότης έψαχνε να γυμναστεί η κόρη του για ΤΕΦΑΑ και του ζήταγαν μαύρα 100ευρα κάθε μήνα….
άλλος από το βαθύ πηγάδι του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται σε τραπέζια με λουκούλλεια εδέσματα (…μου τρέχουν τα σάλια με τα φαγητά που βλέπω) προφανώς μετά τις εκλογές θα με τραπεζώνει…., Αλλοι έφυγαν από το συνδυασμό του δημάρχου και θα ζητήσουν τη ψήφο μας για να μας σώσουν, γιατί τόσα χρόνια ….δεν τους άφηνε μάλλον ο δήμαρχος, προς το παρόν δεν μιλάνε, πλακώνονται ποιος θα γίνει αρχηγός….
Εν τω μεταξύ ο δήμος έχει βάλει ”κόκκινο” φωτάκι στη σελίδα με τα Πόθεν Έσχες γιατί κάποιο από αυτά είναι ακατάλληλο για σκεπτόμενους πολίτες….. κατά τα άλλα μεταξύ τους όλοι …κύριοι συνάδελφοι…
Δεν ξέρετε ότι μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά….κύριοι συνάδελφοι όπως σας αποκαλεί ο ”διαφθοροκυνηγός ?
Εν τω μεταξύ δεν έχει κανείς απο το δημαρχείο απαντήσει στα περί ”πλυντηρίου” της ΦΛΥΑΣ που καταγγέλει ο διαφθοροκυνηγός με άρθρο του απο την ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας του, τον νύν και τον πρώην δήμαρχο.
Γιατί, κύριοι ? είναι ο κύριος συνάδελφος ανάξιος απάντησης ή δεν θέλετε να σηκώσετε σκόνη φοβούμενοι, γιατί αυτές τις δύσκολες ημέρες που η δικαιοσύνη κυνηγάει τα ”πλυντήρια” και τα ”ξεπλύματα”, εσείς έχετε δικαίωμα να αγνοείτε τον κύριο συνάδελφο διαφθοροκυνηγό, αλλά θα πρέπει να εξηγήσετε στον πολίτη που σας ψήφισε αν ο διαφοροκυνηγός είναι ανισόρροπος και αυτά είναι συκοφαντίες ή είναι αλήθεια.
Τελικά υπάρχει κανένας υποψήφιος που να φοράει παντελόνια (πιθανότατα με δόση τρέλας) που να μιλήσει και να ενδιαφερθεί για τα πραγματικά προβλήματα του Χαλανδρίου, για τις επιχειρήσεις που κλείνουν,  για τα γνωστά κυκλώματα των ”λευκών κολάρων” με πανελλήνια και ίσως διεθνή δράση και να βοηθήσει να καθαρίσει η πόλη σαν τον δήμαρχο Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι που κατάφερε να μειώσει την εγκληματικότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του κατά 57%.
Θα μας απαντήσει κανείς ή κανένας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.