Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ Βασιάδης Ρένος, στηρίζουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Ανδρεόπουλο!!!!!!!!!!!!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
μετά απο τη συνεδρίαση στις 31-1-2014 αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ υποψήφιου δημάρχου Στάθη Ανδρεόπουλου με στόχο να πατάξουμε την οικονομική ΔΙΑΦΘΟΡΑ που έχουν υποστεί οι Χαλανδραίοι απο τις μνημονιακές πολιτικές που στηρίζονται μέχρι και σήμερα .......
σκοπός του υποψήφιου και σκοπός δικός μας Η ΑΛΗΘΕΙΑ- Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-Η ΚΑΘΑΡΣΗ-ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ..ΦΤΑΝΕΙ.......

Η συγκεκριμένη απόφαση της συντονιστικής, έχει την πλήρη στήριξή μου, σύμφωνα και με την απόφαση των οργάνων του κινήματος για στήριξη των υποψηφίων συνδυασμών από τις εκάστοτε συντονιστικές επιτροπές.
Την στήριξή μου επίσης έχουν οι αποφάσεις όλων των Συντονιστικών Επιτροπών του Τομέα Ευθύνης μου.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ Βασιάδης Ρένος, στηρίζουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Ανδρεόπουλο, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ουδέποτε ανασύρθηκε η συγκεκριμένη στήριξη από την ημέρα που δημοσιεύθηκε, όσο και αν προσπαθούν συμμορίες Αλαϊάδη - Δρίβα με παρεμβάσεις στα όργανα του κινήματος για το αντίθετο.
Καλό θα είναι επίσης ενδιαφερόμενοι συνδυασμοί με αντεθνικές ΣΥΡΙΖΕΪΚΕΣ καταβολές να σταματήσουν τις παρεμβάσεις τους στα κεντρικά γραφεία παρακάμπτοντας τις Συντονιστικές, διότι αυτό είναι αντίθετο στις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος και καλά θα κάνουν επίσης και τα όργανα του κινήματος να το θυμούνται αυτό, από τον Πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος, (πόσο μάλλον οι ενδιάμεσοι).
Τα συμφέροντα που μάχονται την ανεξαρτησία θα μας βρουν μπροστά τους, είτε τα συμφέροντα αυτά βρίσκονται εντός των τάξεων, είτε εκτός των τάξεων των ΑΝ.ΕΛΛ. Η μάχη της λάσπης θα γιγαντώνεται όσο πλησιάζουν οι εκλογές και είμαστε έτοιμοι να σας αντιμετωπίσουμε κύριοι.

Βασιάδης Θεόδωρος
Τομεάρχης Βόρειας Περιφέρειας Β' Αθηνών

2 σχόλια:


  1. Natassa Purgopoyloy
    18 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε
    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΙΑΔΗ......ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ....
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

    Η προσπάθειά μας να αναδείξουμε τους υποψήφιους ψευτο αντιμνημονιακούς Δημάρχους και Περιφερειάρχες έτυχε μεγάλης επιτυχίας.
    Μετά την έντονη αντίδρασή μας, απέτρεψε τελικά η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον υποψήφιο ΠΑΣΟΚΟ Δήμαρχο Χαλανδρίου Ανδρεόπουλο Στάθη.
    Η γνωστή ομάδα των ΑΝΕΛ στα Β. Προάστια που για μέρες μας χτυπούσε, τελικά υπέστη μεγάλη ήττα, αποδεικνύοντας ότι κινείται παλαιοκομματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δεν μπαίνουμε στην λογική να κριτικάρουμε αποφάσεις κομμάτων. Είναι δικαίωμα τους να επιλέξουν όποιον θέλουν για τις Δημοτικές εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.