Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σιδέρης Γεωργίου έκανε το θαύμα του.Γέμισε ένα γήπεδο με αθλητές.Στην εκδήλωση βρεθηκαν ο Νίκος Πανταζής επικεφαλής του "Χαλανδρι -Αναγέννηση", Ο Μάνος Κρανίδης αντιδήμαρχος Καθαριότητας,η Ρούλα Σαραντίδου γραμματέας του ΦΛΥΟΝ, η Αμαλία Σαραντοπούλου πρόεδρος του Α.Ο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Μια Διαφορετική Εκδήλωση



Παντελής Παντολέων   
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘Μάρκος Παπαδάκης’ μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή προπόνηση - εκδήλωση που ενώνει τον αθλητισμό με το κοινωνικό έργο. Διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Tae Kwon Do  Χαλανδρίου και το Γυμναστήριο Κορεάτικων Πολεμικών Τεχνών KMAG.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά και να προπονηθούν με τον Grand Master Άν Χέν Κί (9 Dan από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tae Kwon Do), έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους παγκοσμίως που κατέχει τον βαθμό των 9 Dan με πάρα πολλές βραβεύσεις και μακρύ ιστορικό στο άθλημα, ένας από τους πρωτεργάτες του χώρου και έχει συμβάλει σημαντικά στο να διαμορφωθεί το εν λόγω άθλημα στη χώρα μας στο βαθμό που έχει γίνει σήμερα και με τις διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο που όλοι γνωρίζουμε.

Τον κύρο Άν πλαισιώνει ο πάλαι ποτέ μαθητής του και νύν Δάσκαλός μου κύριος Σιδέρης Γεωργίου. Φανερά συγκινημένος που συμμετείχε σε αυτή την εκδήλωση, τίμησε έναν εκ των ανθρώπων που τον ανέδειξαν και τον καταξίωσαν στον χώρο, ανταποδίδοντάς του το και τιμώντας τον για την προσφορά του. Ο Σιδέρης έχει υπάρξει επί σειρά ετών Πανελλήνιος πρωταθλητής του Tae Kwon Do, προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και θεωρείται ένας από τους πιο διακεκριμένους παράγοντες της πολεμικής αυτής τέχνης. Έχοντας υπάρξει μαθητής του για πάνω από 15 χρόνια μπορώ μόνο να εκθειάσω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την απαράμιλλη ηθική του και κυρίως το κοινωνικό του έργο. Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου με την Αναγέννηση, είναι πάντα εκεί για όποιον τον χρειαστεί χωρίς ποτέ να έχει ζητήσει τίποτα απολύτως για αντάλλαγμα. Γνωρίζω προσωπικά τις αμέτρητες φορές που έχει πάει μόνος του με δικά του έξοδα να επισκευάσει φθορές σε σχολεία, να βοηθήσει ηλικιωμένους και πάρα πολλά ακόμη επιτεύγματα με ανεκτίμητη συμμετοχή. Είναι ένας άνθρωπος πρότυπο, οικογενειάρχης, που αξίζει την αμέριστη στήριξη όλων μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Στον χώρο παρευρέθηκε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ‘Φλύον’ το οποίο δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα της Αναγέννησης και μέχρι στιγμής σιτίζει πάνω από 20 άπορες οικογένειες. Λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, εθελοντική εργασία και συνεισφορές πολιτών Η οποιαδήποτε βοήθεια κάθε ανθρώπου που επιθυμεί να την παρέχει είναι εκτιμητέα. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα όπως γάλα, αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες κλπ καθώς και απορρυπαντικά, καθαριστικά κλπ. Το έργο αυτό οφείλει να συνεχιστεί. Το οφείλουμε όλοι στους συμπολίτες μας που βρίσκονται στη δύκολη στιγμή, όπως θα θέλαμε αντίστοιχα να στηρίξουν εκείνοι εμάς.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για τον Δήμο μας αλλά και για κάθε Δήμο, καθώς προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναγνώριση και επιβράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει (πράγμα πολύ σπάνιο δυστυχώς στην Ελληνική Κοινωνία σήμερα), την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού και το κοινωνικό πρόσωπο φορέων της περιοχής αλλά και κυρίως απλών ανώνυμων ανθρώπων που θέλουν να πράξουν το σωστό. Επικροτώ όλα τα ανωτέρω και προτρέπω όλους μας στην πιο συχνή διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.