Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σε πιστέψαμε

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΡΙΒΕΑ

Γριβέας: «Αν ήμουνα μόνος, θα επέστρεφα άμεσα»

Στο τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου για να συζητηθεί το διαδικαστικό μέρος του αιτήματος των ελληνικών αρχών για την έκδοσή τους στην Ελλάδα εμφανίσθηκαν χθες ο Κυριάκος Γριβέας και η σύντροφός του Αναστασία Βάτσικα.

Ο Γριβέας και η Βάτσικα, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις και άλλους περιοριστικούς όρους στο Λονδίνο
Ο Γριβέας και η Βάτσικα, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις και άλλους περιοριστικούς όρους στο Λονδίνο
Παρότι ο δικηγόρος τους ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για τις 14 Απριλίου με το επιχείρημα ότι η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα και ότι το θέμα είναι πολύπλοκο και απαιτεί πολλές έρευνες, ο δικαστής παραχώρησε αναβολή έως τις 24 Φεβρουαρίου.
Και υπογράμμισε ότι σε εκείνη την ημερομηνία θα συζητηθούν όλα τα επιχειρήματα της υπεράσπισης και όχι ένα ένα χωριστά σε διαφορετικές συζητήσεις όπως ζήτησαν οι δικηγόροι του ζεύγους Γριβέα. Ο δικαστής χαλάρωσε πάντως τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους στο Κίνγκστον από τρεις σε δύο φορές την εβδομάδα. Και φυσικά ο Κυριάκος Γριβέας και η σύντροφός του παραμένουν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις και άλλους περιοριστικούς όρους.
Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Γριβέας ισχυρίστηκε ότι πρόθεσή του παραμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να είναι παρών στη δίκη όποτε ορισθεί.
Σε ερώτηση ωστόσο του «Εθνους» γιατί δεν συντομεύει τις διαδικασίες έκδοσής του είπε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα γιατί έχουμε δυο παιδιά. Δεν μπορούμε να τα αφήσουμε μόνα τους. Αν ήμουνα μόνος, θα επέστρεφα άμεσα, αλλά είναι και η γυναίκα μου κατηγορούμενη».
Ο κ. Γριβέας σχολίασε πάντως και την επιστροφή του Αγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα: «Ο Αγγελος θα πρέπει να περνάει μια πολύ δύσκολη περιπέτεια», είπε.
ΛΑΜΠΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.