Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο Χαλάνδρι με σκοπό τη ληστεία ×


Η οικιακή βοηθός, ο γιος της και άλλο ένα άτομο ενοχοποιούνται για τη δολοφονία ηλικιωμένης τον Οκτώβριο του 2012 στο Χαλάνδρι και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επίσης ηλικιωμένου συγκατοίκου της.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος της 50χρονης Ρωσίδας που εργαζόταν σαν οικιακή βοηθός για το ηλικιωμένο ζευγάρι, του 18χρονου γιου της και του τρίτου, άγνωστου, ατόμου έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία και ληστεία από κοινού και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους.

Η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, 71 ετών τότε, είχε εντοπιστεί νεκρή στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε με τον 87χρονο. Ο θάνατός της οφειλόταν σε ασφυξία και έφερε θλαστικά τραύματα. Ο άνδρας έφερε εκδορές και εκχυμώσεις.

Το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα έρευνας, ενώ είχαν αφαιρεθεί χρήματα και πιστωτικές κάρτες με τις οποίες έγιναν αναλήψεις την ίδια ημέρα.
Επειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ελένα Μπεζρουκόβα και τον Γεγκόρ Μάλκοβ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.