Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αυτός; Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι μόνο αυτός

 18
ΤΡΙΤΗ, 18 Φεβρουαρίου 2014
Το Ποντίκι Web
Αυτός είναι ο «εγκέφαλος» της ΜΚΟ

Πολυτελή βίο διήγε ο πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης, εμπνευστής της οργάνωσης, δημοσιογράφος Κώστας Τζεβελέκος.

Είναι και ο μόνος από τα 8 πρόσωπα που έχουν συνολικά κατηγορηθεί για την υπόθεση, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η σύζυγός του, η οποία ήταν μέλος του ΔΣ της ΜΚΟ, υπηρέτησε στο υπουργείο Τουρισμού, αποσπάστηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης και από εκεί πήρε τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του διέμεναν σε πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια για την οποία πλήρωναν ενοίκιο 5.000 ευρώ τον μήνα. Επίσης, η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε στην ιδιοκτησία του ζευγαριού μια 7ώροφη πολυκατοικία στους Αμπελοκήπους (φέρεται να έχουν πουληθεί τέσσερα διαμερίσματα), καθώς και εξοχική κατοικία λουξ σε τουριστική περιοχή της Ρόδου, η εμπορική αξία της οποίας εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Οπως αναφέρουν με νόημα οι ειδικοί, «τα οικήματα αυτά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τους μισθούς τους».


(Η μεζονέτα στα Βριλήσσια)

Η ΜΚΟ ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 και λίγους μόνο μήνες αργότερα, ξεκίνησε να λαμβάνει χρήματα από το υπουργείο Εξωτερικών! Από το 2012, η οργάνωση έχει σταματήσει τη δραστηριότητά της και τα γραφεία της στους Αμπελοκήπους έκλεισαν. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η οργάνωση έκλεισε οριστικά στα τέλη Οκτωβρίου του 2013.



Πηγή: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.