Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

για τον εαυτό του τι θα γράψει; Το Πασοκ τον πλήρωσε πολύ ακριβά

Φήμες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει βιβλίο για βουλευτές-αποστάτες και διαπλοκή

Φήμες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει βιβλίο για βουλευτές-αποστάτες και διαπλοκή

06.02.2014 08:39
Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου για τη διετή θητεία της κυβέρνησης του, όπως αναφέρουν πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να υποστηρίζει ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα για όσους τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τη θέση του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του exedra.gr, ο κ. Παπανδρέου ετοιμάζεται να μιλήσει ανοικτά για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο απειλώντας τον ότι θα τον ρίξουν. Παπανδρεϊκά στελέχη μάλιστα κάνουν λόγο για βουλευτές αποστάτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν του κλίματος του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Με τον τρόπο αυτό αφήνουν να εννοηθεί ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που με τη στάση του υποχρέωσε τον κ. Παπανδρέου σε παραίτηση, αφού ήταν σαφές ότι δεν θα στήριζαν τις μεταρρυθμίσεις.
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για επίθεση σε καναλάρχες και παράγοντες των ΜΜΕ και της διαπλοκής, οι οποίοι δεν τον ήθελαν ποτέ στην κυβέρνηση και φρόντισαν να τον «πριονίσουν» από την πρώτη στιγμή.
Στο βιβλίο του ο κ. Παπανδρέου θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους εκβιασμούς και τις πιέσεις που δέχτηκε από ηγέτες της ΕΕ όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως ο Τρισέ και ο Όλι Ρεν.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στις απόρρητες συνομιλίες που είχε μαζί τους και από τις οποίες όπως θα υποστηρίξει είναι ότι κανείς τους δεν ήθελε τη σωτηρία της Ελλάδας από τη χρεοκοπία.


Πηγή: Φήμες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει βιβλίο για βουλευτές-αποστάτες και διαπλοκή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/141914#ixzz2sWQZeBsB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.