Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Γυμναστικός χωρίς προβλήματα στο δρόμο της Α2 Εθνικής κατηγορίας

Αλλαγές στην προπονητική σύνθεση ο ΓΣ Χαλανδρίου

    Αλλαγές στην προπονητική σύνθεση ο ΓΣ Χαλανδρίου
Το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου  ανακοινώνει τη νέα προπονητική σύνθεση, μετά τις ανακατατάξεις που προέκυψαν:
-Προπονητής γυναικείας ομάδας και ακαδημίας παιδιών: Γιώργος Νικολογιάννης
 
-Προπονητής σε ακαδημίες παιδιών και ενηλίκων: Θανάσης Αρματάς
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Νικολογιάννη που  με την πολυετή προπονητική του εμπειρία του σε μεγάλα σωματεία αλλά και στο Γ.Σ. Χαλανδρίου, αποτέλεσε τη καλύτερη δυνατή λύση για τη γυναικεία ομάδα. Επίσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον  κ. Αρματά ο οποίος με την προπονητική του εμπειρία θα αντικαταστήσει επάξια το δημιουργηθέν "κενό" στις ομάδες που προπονούσε ο κ. Νικολογιάννης.
 
 
Παραμένουν στις προπονητικές θέσεις που κατείχαν η κ. Λία Γκόγκου (κορασίδες), κ. Άννα Σαλούστρου (παγκορασίδες και ακαδημία ενηλίκων), κ. Νίκη Καραχάλιου (ακαδημίες παιδιών).
 
Απ' τη γυναικεία ομάδα και από επικεφαλής προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, υπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Ανδρέας Γερονίκος. Τον ευχαριστούμε  για την προσφορά του γιατί υπήρξε εκ των βασικών στυλοβατών της αναμόρφωσης του τμήματος και της επανασύστασης της γυναικείας ομάδας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθληματικές ανόδους, ενώ συνέβαλε στο να έχει αξιοζήλευτη σε πολλά επίπεδα οργάνωση.
 
Επίσης, απ' τη γυναικεία ομάδα υπέβαλαν την παραίτησή τους και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους, ο προπονητικός του συνεργάτης κ. Θανάσης Αρματάς και ο έφορος κ. Συμεών Σαρβανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.