Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Απο το αγαπητό blog 24hathenspress (εμείς το αγαπάμε ακόμη). Βέβαια η θέση του για τα Αθλητικά σωματεία είναι λανθασμένη,και θα εξηγήσουμε με άλλη ανάρτηση γιατί.Σήμερα απαντάμε στα ερωτήματα που βάζει. Οι σύλλογοι δεν είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί απο τον Νόμο.Δεν παίρνουν ούτε ένα Ευρώ απο Κρατος Δήμο και προπονούν δημότες Χαλανδρίου

Τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Χαλανδρίου

Αθλια η κατάσταση των αθλητικών χώρων του δήμου Χαλανδρίου σύμφωνα με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του υποψήφιος δήμαρχος και παράγοντας αθλητικών συλλόγων του Χαλανδρίου.
Τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις :    
Υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Χαλανδρίου ?
Οι προπονητές υπάλληλοι του δήμου, εργάζονται στους αθλητικούς χώρους και προπονούν δημότες του Χαλανδρίου ?
Τα αθλητικά σωματεία στα οποία έχει παραχωρηθεί η χρήση των αθλητικών χώρων πληρώνουν όπως υποχρεούνται τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την κάλυψη της συντήρησης και των λειτουργικών εξόδων των αθλητικών χώρων ή αυτοί έχουν παραχωρηθεί δωρεάν στούς ιδιωτικούς συλλόγους προς ζημία των δημοτών ?
Αφού μέχρι και σήμερα οι ιδιωτικοί σύλλογοι χρησιμοποιούν κατά κόρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν έχουν υποχρέωση να συμβάλουν στην συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών ?
Υπάρχει κοινωνική πολιτική για δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες στους δημότες ?
Τι περιλαμβάνειτο το πρόγραμμα των υποψήφιων δημάρχων στο Χαλάνδρι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τον αθλητισμό των δημοτών ?
Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων , αλλά και να μας ενημερώσουν και για το ισχύον καθεστώς μέχρι και σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  24hathenspress@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.