Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δήμαρχε έχεις την ευκαιρία έστω και τώρα προεκλογικά να διαθέσεις εσύ τον χώρο κατι που είχατε υποχρέωση ως Δήμος να κανετε απο την αρχή και όχι να μεταφέρετε την δική σας υποχρέωση ως Διοίκηση στους πολίτες.Μπραβο στον σύλλογο Φίλων ζώων και στην ακούραστη πρόεδρο κ.Λέρτα Επη.Αυτό που θα έπρεπε να κανει ο Δήμος το κανουν οι πολίτες.


Η τσοπανοσκυλίτσα της φωτογραφίας, γέννησε 10 κουταβάκια, σε ιδιόκτητο χώρο, από όπου ΕΠΕΙΓΕΙ να απομακρυνθούν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι αυτήν, ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιον μπορεί να διαθέσει κάποιο περιφραγμένο χώρο, όπου θα μπορούσε να φιλοξενηθούν για ένα δίμηνο η μάννα με τα κουτάβια, να έρθει ΑΜΕΣΑ σε επικοινωνία μαζί μας. Στη περίπτ...ωση αυτή θα χρειαστούν εθελοντές για τη καθημερινή φροντίδα τους.
Άλλη επιλογή είναι, να αναλάβουν κάποιοι τα έξοδα παραμονής της «οικογένειας» σε πανσιόν, για ένα δίμηνο.
Θα παρακαλούσαμε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εμπράκτως και να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό στα παρακάτω τηλέφωνα του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου: 6973698750 -
2106814276  Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.