Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο Νίκος Πανταζής πρόεδρος του Γυμναστικού δήλωσε:¨Όλοι ασχολούνται με τον Γυμναστικό και αυτό οφείλεται στην έντονη Αθλητική παρουσία του .Μας δίνει χαρα το γεγονός ακόμη και όταν η κριτική είναι κακόπιστη ή σκληρή.Είμαστε ο μεγαλύτερος Σύλλογος και χωρίς ούτε ένα Ευρώ απο το κράτος και τον Δήμο έχουμε τα αγωνιστικά μας τμήματα στην κορυφή.Καλούμε δε όποιον νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα να έλθει κοντά μας για να δυναμώσει την προσπάθεια.

H κριτική ακόμη και όταν είναι σκληρή είναι καλοδεχούμενη. Ασφαλώς  την  μεγαλύτερη ευθύνη για τα προβλήματα  που παρουσιάζονται την φέρει ο πρόεδρος. Εγώ έχω την αποκλειστική ευθύνη για την επιλογή των συνεργατών μου και η Γενική Συνέλευση που τους εκλέγει.
 Ο Νίκος Γώγος δεν είναι μόνο ένας  χορηγός αλλά ο άνθρωπος που ασχολείται με τον Σύλλογο καθημερινά .Ήταν καλός όλα αυτά τα χρόνια που έστησε στην κυριολεξία το τμήμα βόλεϊ γυναικών που το έφερε να διεκδικεί άνοδο στην Α2 ,είναι  καλός όταν κλείνει τις συμφωνίες τις οποίες τηρεί, θα ήθελα να μου αναφέρετε  ομάδα που δεν χρωστάει και ρωτήστε τους δικούς μας αθλητές και προπονητές κυρίως στο Βόλλει  κάθε πότε πληρώνουμε και αν χρωστάμε.
Είναι ξεκάθαρο ότι στηρίζω απόλυτα τον Γώγο όπως θα έκανα για κάθε συνεργάτη που η Γενική Συνέλευση έστειλε στο Δ.Σ. Τον στηρίζω όχι γιατί συνεισφέρει οικονομικά γιατί υπάρχουν στον Σύλλογο χορηγοί που προσφέρουν οικονομικά περισσότερο αλλά γιατί έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο.Είναι επίσης πάλι βέβαιο ότι οι αθλήτριες είναι η περιουσία του Συλλόγου και αποτελούν το δεύτερο πολύτιμο κομμάτι που στηρίζω.
Τέλος  ο Γυμναστικός είναι σε θέση να κρατήσει ή να διαπραγματευθεί όποιον αθλητή και προπονητή θέλει.Κανείς δεν μας κάνει χάρι, κανένα δεν έχουμε ανάγκη, όλους τους σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και όπως και εσείς αξιολογείτε έτσι και εμείς στο Αθλητικό κομμάτι αξιολογούμε και αποφασίζουμε βάζοντας  πρώτα το συμφέρον της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.