Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δήμος Χαλανδρίου: Η πλαστή σφραγίδα και το μεγαλείο του παραλογισμού

ΠΛΑΣΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΕΠ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΠΛΑΣΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΕΠ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Σε κάθε ένα ελάχιστα σκεπτόμενο πολίτη θα ήταν απόλυτα, φυσιολογικό και νόμιμο, αν άκουγε ότι είχε βρεθεί πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ Χαλανδρίου, θα θεωρούσε αυτονόητο ότι η δημοτική αρχή άμεσα  υπέβαλε μήνυση κατά των άγνωστων πλαστογράφων, που έφτιαξαν και χρησιμοποιούσαν  τη σφραγίδα με το λογότυπο ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. δηλαδή δημόσιας υπηρεσίας του δήμου.
Ολα αυτά όμως μπορεί να είναι αυτονόητα για τον κοινό πολίτη, όχι όμως για τους διοικούντες τον Δήμο Χαλανδρίου. 


ΠΛΑΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΠΛΑΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ
Το 2009 βρέθηκε απο δημότη, παραδόθηκε και κατασχέθηκε απο το 1ο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της ΔΑΑ, ξύλινη σφραγίδα με το λογότυπο ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε χρησιμοποιηθεί σε πλαστή επικύρωση ως δήθεν γνησίων αντιγράφων, πλαστών εκκαθαριστικών σημειωμάτων φορολογίας τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε τραπεζικά ιδρύματα για την έκδοση πιστωτικών καρτών και δανείων. Είχαν χρησιμοποιηθεί σε πράξεις απάτης.
Ο δημότης αρχές του έτους 2009 ως όφειλε ενημέρωσε άμεσα την προϊσταμένη του κεντρικού ΚΕΠ Χαλανδρίου και τη δημοτική αρχή σε επίπεδο δημάρχου.
Ο δημότης επανήλθε λίγο αργότερα και ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος σχετικά με την πλαστή σφραγίδα. Διαπίστωσε ότι ο δήμος δεν είχε προβεί σε καμιά νομική ενέργεια.
Ο δημότης επανήλθε αρκετές φορές, ακόμη και πρόσφατα,  ρωτώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για τις νομικές ενέργεις που είχε προβεί ο δήμος. Διαπίστωσε ότι ο δήμος απλά μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε.
Για ένα σοβαρό αδίκημα, όπως της πλαστογραφίας, της κατασκευής και χρήσης πλαστής σφραγίδας και την σύνταξη με αυτή πλαστών εγγράφων τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε πράξεις απάτης, τίθεται τα σοβαρά ερωτήματα,


PL EKATHAR BourΓια ποιό λόγο ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων μέχρι και σήμερα  ?
Γνώριζαν στο Δήμο για τη ύπαρξη και τη χρήση της πλαστής σφργίδας του ΚΕΠ Χαλανδρίου και δεν θέλουν να στραφούν κατά γνωστών-αγνώστων  ατόμων ?
Γνωρίζει ο δήμος ότι η μη υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία νομιμοποιεί τη χρήση της σφραγίδας  δημόσιας υπηρεσίας απο τους γνωστούς αγνώστους  και εκθέτει τον υπάλληλο που το όνομα του είναι στην πλαστή σφραγίδα ?
Η προηγούμενη αλλά και η σημερινή δημοτική αρχή, δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν, όταν μάλιστα σε αντίστοιχη περίπτωση ο προϊστάμενος του Υποθηκοφυλακείου Χαλανδρίου μόλις έλαβε γνώση για χρήση πλαστών εγγράφων που έφεραν την υπογραφή του και την σφραγίδα του Υποθηκοφυλακείου υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ?
Ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.