Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ο Νίκος Πανταζής ενημερώνει την νέα διοίκηση Αθλητισμού για τους κινδύνους των αθλητικών εγκαταστάσεων.Περιμένουμε απο την αντιδήμαρχο και την νεά διευθύντρια να ενεργήσουν άμεσα

Κ.αντιδήμαρχε
Σας γνωρίζουμε ότι οι αθλητικοί χώροι δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας
Αναγνωρίζουμε ότι την ευθύνη φέρει η απερχόμενη διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος της που  αδράνησε με προφανή στόχο να πλήξει τον Γυμναστικό Σύλλογο ,γιατί στην ουσία είναι ο μοναδικός Σύλλογος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το κλειστό αφού αγωνίζεται στην Γ Εθνική Μπάσκετ. Για τον ίδιο λόγο παρά την απόφαση που πήρε δεν φρόντισε να αντικαταστήσει το στρώμα του άλματος σε ύψος .
Απευθύνομαι σε σας όχι μόνο ως πρόεδρος του Γυμναστικού αλλά και ως τεχνικός Ασφαλείας του Συλλόγου και Παρακαλώ  θερμά  να προχωρήσετε

1)      στην αντικατάσταση του στρώματος σε ύψος του Στίβου στο οποίο έχουν απομείνει κομμάτια αφρολέξ και προεξέχουν επικίνδυνα τα σίδερα της βάσης.
2)      Να απομακρύνετε άμεσα τις σιδερένιες εστίες που τοποθετήθηκαν  στο κλειστό για χόκεϋ!!! Χωρίς προστατευτικά και αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους αθλητές αν κτυπήσουν επάνω.

3)      Επίσης σας ενημερώνω ότι Ο φωτεινός πίνακας του κλειστού δεν λειτουργεί και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.