Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Όσο υπάρχουν άνθρωποι


Πήρε φωτιά το σπίτι της στο κάτω Χαλάνδρι και έμεινε χωρίς υπάρχοντα και με τοίχους μαυρισμένους. Αιτία ένα αερόθερμο που την ζέστανε το βραδυ.
Ανεργη απροστάτευτη μόνη έμεινε στον δρόμο.
Κράτος για να απευθυνθεί δεν υπάρχει, Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου διαλυμένη, ευαισθησία από την διοίκηση του Δήμου ανύπαρκτη.
Αλήθεια δήμαρχε η τηλεφωνική υπηρεσία επικοινωνίας του πολίτη δεν σε ενημέρωσε. Δεν έμαθες  ότι ένας πολίτης μια οικογένεια έμεινε στον δρόμο.
Όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ανώνυμοι συμπολίτες και γείτονες άνθρωποι φτωχοί που πονάνε με τον πόνο του διπλανού τους. Αυτοί τρέξανε ,αυτοί μάζεψαν από το υστέρημα ένα μικρό ποσό για τα πρώτα έξοδα.
Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιδέρης Γεωργίου ,άνθρωπος της πράξης, πραγματικός εκπρόσωπος των πολιτών.
Ενημέρωσε τον Νίκο Πανταζή που μαζί με την Ρούλα Σαραντίδου και την Αμαλία Σαραντοπούλου από το Φλύον επισκέφτηκαν το καμένο σπίτι και δεσμεύτηκαν άμεσα να εφοδιάσουν την άτυχη γυναίκα και την κόρη της με τα απαραίτητα ρούχα και τρόφιμα μέχρι να γίνει κατοικήσιμο το σπίτι. Ο Νίκος Πανταζής ενημέρωσε τον Γιάννη Λαδόπουλο υποψήφιο δήμαρχο  επικεφαλής του Συνδυασμού "Χαλάνδρι Μαζί Μπορούμε" για να κατατεθεί αίτημα στο δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας για οικονομική ενίσχυση.

Μάλιστα γι'αυτο το θέμα οι κ.Λαδόπουλος ,Πανταζής ,Γεωργίου θα έχουν συνάντηση με την αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.