Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μέχρι που φτάνει το Χαλάνδρι.Ορισμένοι Υποψήφιοι δήμαρχοι δεν τον ξέρουν.Κάποια μάλιστα παλαιότερα νόμιζε ότι το Πεύκο Πολίτη είναι αρώστεια των Πεύκων.Καινούργιος γκλαμουράτος υποψήφιος σε έρώτηση γνωρίζεις το Χαλάνδρι;Απάντησε γιατί ταξιτζής είμαι!!!!!Βέβαια καλύτερα να ήταν ταξιτζής γιατί θα γνώριζε τουλάχιστον τα σύνορα της πόλης που θέλει να διοικήσει.Δυστυχώς αυτούς τους δοτούς υποψηφίους υπάρχουν συμπολίτες μας που τους ακολουθούν γιατί τους στέλνουν εκεί οι γνωστοί άγνωστοι κομματάρχες.

Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε:Σέβομαι μόνο τους συμπολίτες μου που αγωνίζονται για την πόλη,που τους συναντώ στα καθημερινά προβλήματα και στις δράσεις μέσα απο τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις.Δεν συμφωνώ πάντα με τις θέσεις τους ,αλλά τους σέβομαι γιατί δίνουν το παρόν,προσπαθούν να βοηθήσουν την πόλη να λειτουργήσει καλύτερα. 
Όσοι συνεπώς περιφέρονται απο σωτήρα σε σωτήρα θα πρέπει να ξανασκεφτούν την ζημία που κάνουν και πόσο αδικούν όσους για χρόνια δείχνουν συνέπεια στην πράξη.
Εμείς κάναμε την επιλογή μας.Εσείς;


πηγή:εφημεριδα καθημερινή 
Μέχρι πού φτάνει το Χαλάνδρι; Μέχρι τους πρόποδες της Πεντέλης. Το έμαθα την περασμένη Δευτέρα αναζητώντας το νεκροταφείο Χαλανδρίου· τοποθετημένο στην απόληξη μιας γλώσσας γης που εκτείνεται βαθιά μες στα Βριλήσια, μου εξήγησε ένας φίλος. Είχα χαράξει διαδρομή από Φάληρο έως τις εσχατιές της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Οδηγώντας τη βέσπα σε αστικούς και περιαστικούς αυτοκινητόδρομους έχεις την ευκαιρία να δεις την πόλη σε άλλη προοπτική, άλλη από τις γνωστές διαδρομές στο πυκνοκατοικημένο κέντρο. Να δεις άλλη πόλη. Αντικρίζεις τις προεκτάσεις της μητρόπολης, τις παραφυάδες, τα προσαρτήματα, την ποικίλη και αχανή ενδοχώρα που ενσωματώνεται κοπιαστικά ή καρκινικά στον καθαυτό αστικό κορμό, αντικρίζεις έναν μεταβατικό χώρο, ας την πούμε suburbiana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.